Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці показали нове покоління Suzuki Jimny

Після внутрішнього ринку, де компактний позашляховик користується неабияким попитом, японський автовиробник презентував модель під назвою Jimny для європейського споживача. За рахунком, це вже четверта генерація Suzuki Jimny, який на протязі останніх 20-ти років модернізували по прикладу головного натхненника - Mercedes-Benz G-Class. За попередньою інформацією, вартість новачка у Європі складатиме від 16 тисяч євро.

Незважаючи на оновлення технічних характеристик, позашляховик залишається самобутнім та впізнаваним автомобілем. «Квадратний» дизайн екстер҆ єру не залишить байдужими справжніх підкорювачів бездоріжжя, тому дивлячись на Jimny стає відразу зрозуміло яка категорія водіїв обиратимуть цей брутальний кроссовер. Як і попередник, новий Jimny має ті самі розміри кузова: довжина автомобіля складає три метра і шістдесят чотири сантиметра, висота один метр і семдесят два сантиметра, а кліренс дорівнює двадсяти одному сантиметру.

 Інтер҆ єр виглядає не так сучасно як хотілося, але в той же час слід пам҆ ятати вартість цього автомобіля. Не варто розраховувати, що позашляховик за 20 тисяч євро буде мати надсучасний дизайн та технології. На борту Suzuki Jimny є мінімальний перелік функцій які дозволяють йому розраховувати на не дуже забезпечених клієнтів. 

Під капотом нового Suzuki Jimny замість застарілого 1,3-літрового силового агрегата встановлений 1,5-літровий 4-циліндровий двигун на 101 к.с. В парі з цим мотором агрегатується 5-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. За рахунок невисокої маси, автомобіль може розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 12 секунд, при цьому середня витрата пального не перевищить 8 літрів на кожні 100 км пробігу.

Нове покоління Jimny продовжить традиції попередніх поколінь в плані долання бездоріжжя. В технічному плані позашляховик має ту саму систему повного приводу з блокуваннями міжколісних та міжосевих диференціалів. На дорозі він не тільки привертає увагу своїми іграшковими розмірами, а ще й відмінними позашляховими якостями. До складу базової комплектації увійшло шість подушок безпеки, кондиціонер, система автоматичного екстренного гальмування та магнітола.

Перші партії нових Suzuki Jimny приїдуть до Європи вже в осени цього року…

24.08.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці показали нове покоління Suzuki Jimny

Політика конфіденційності